Provoňte svůj svět s inovativními eko vůněmi Camellus

Všechno, co přichází z dílen Camellu voní bylinkami. Nejinak je tomu i u nových ekologických vůní do aut a interiérů.

Na první pohled zaujmou difuzéry svým designem. Ten do auta je vyroben z udržitelného dřeva a je tedy maximálně ohleduplný k životnímu prostředí. Interiérový je připravován z upcyklované láhve na víno z lokálních zdrojů s korkovou zátkou, a dává tak druhou šanci na využití výrobkům, které by již byly nepoužitelné. Originální řešení těl difuzérů tak přináší do prostoru nepřehlédnutelný prvek s minimálním enviromentálním dopadem.

Opravdu inovativní je pak samotný nosič vůně a jeho materiál. Jedná se o ekologicky šetrný materiál z houbového mycelia, který je 100% biologicky odbouratelný. Esenciální olej, který dodáváme v biokvalitě, do sebe absorbuje a následně jeho vůni postupně uvolňuje do prostoru. Když už máte pocit, že vůně není dostatečně výrazná, stačí znovu aplikovat esenciální olej na nosič z mycelia. Můžete jej tedy používat opakovaně! 

Výměnu kapsle z houbového materiálu doporučujeme při změně esenciálního oleje, aby se vůně nemísily. I na to jsme připraveni. Do obou typů difuzérů je možné zakoupit náhradní kapsle, čímž je zajištěn minimální vznik odpadu. Tělo difuzéru zůstává a použitá kapsle se jednoduše zkompostuje.

Tak neváhejte a provoňte svůj prostor čistou vůní přírody a bez dopadů na zdraví naší planety!

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.